Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Ben je op zoek naar een prachtige taart die jullie bruiloft helemaal af maakt? Dan zit je bij Juffrouw Bakblik gebakken!

 

Naast taart ben je hier ook aan het juiste adres voor ander lekkers, zoals een sweet table op maat of een (gepersonaliseerd) bedankje voor de gasten. Ik denk graag met je mee en ga met veel plezier aan de slag voor jullie grote dag!

 

Omdat iedere bruiloft maatwerk is, zijn de prijzen op aanvraag. Om een goede prijs voor jullie te kunnen berekenen, werk ik met een basisprijs waar je extra's aan toe kunt voegen. Zo heb je zelf in de hand hoeveel je aan de taart uit wilt geven. Heb je een vast budget? Dan zoek ik graag samen met jullie naar mogelijkheden.

 

Om een idee te geven kun je per stukje taart als basis uitgaan van €4,95 per persoon. Daar komen dan eventueel extra kosten, afhankelijk van jullie wensen, bij. Je kunt bij extra kosten denken aan:

 • Verse/kunstbloemen.
  In overleg kunnen dit bijvoorbeeld bloemen uit het trouwboeket zijn. De prijs hiervan wordt doorberekend.
 • Vers fruit.
 • Een (gepersonaliseerde) taarttopper.
 • Een luxe vulling.
 • Een stapeltaart.
 • Arbeidsintensieve taart.
 • Levering op locatie.
 • Presentatie op locatie.
 • Aansnijden van de taart (nadat jullie het eerste stukje hebben aangesneden uiteraard).
 • Huur van taartplateau(‘s).

Je leest: ik kan jullie wat het lekkers betreft volledig ontzorgen op jullie bruiloft. Je legt dan de organisatie in mijn handen, waarbij ik alles bezorg, presenteer en aansnijd. Ik overleg met de locatie wanneer ik kan bezorgen, overleg eventueel met de bloemist welke bloemen er gebruikt worden en maak grote taarten soms ter plaatse af. 

Je kunt ook kiezen voor het afhalen van jullie droomtaart en de rest in eigen beheer houden. 

 

Voor de basis van de taart kun je kiezen uit een luchtig vanillebiscuit, een chocoladebiscuit of red velvet.
Basisvullingen zijn bijvoorbeeld: jam met botercrème, aardbeiroom*, abrikozenroom*, Speculoos, Milka Oreo, Milka Caramel, frambozenjam met witte chocoladebotercrème.  
Luxe vullingen zijn bijvoorbeeld: frambozenjam met champagnecrème, Ferrero met Nutella, Raffaelo met kersenjam, lemoncurd met botercrème en verse bosbessen, vullingen met vers fruit erbij. 

Hebben jullie een favoriete smaak? Laat het me dan vooral weten, dan kan ik daar wellicht een vulling van maken (bijvoorbeeld ‘Tony karamel-zeezout, mokka, etc.). Er is veel bespreekbaar.

* Roomvullingen zijn af te raden als de taart langer dan een uur buiten de koeling staat voordat hij gegeten wordt.  

 

Via dit aanvraagformulier kun je, naar aanleiding van jullie wensen, een vrijblijvende prijsopgave opvragen en laten controleren of jullie datum nog beschikbaar is. Contact kan daarna via e-mail, maar een belafspraak inplannen om de wensen te bespreken is ook mogelijk.

Spreken we elkaar binnenkort?